★★★★★

Vi får 5 stjerner fra vores kunder

Velkommen til Dagens Fisk - Din fiskehandler nær Gentofte

Garanteret friske fisk hver morgen. Vi tilbyder også fri rådgivning og inspiration til tilberedning af både fisk og skaldyr, så du kan få mest muligt ud af dine ingredienser.

Anmeldelser

Det siger vores kunder om os

★★★★★

4,7 stjerner på Google

Hvem er vi

Fiskehandler nær Gentofte

Gentofte er en by, hvor kvalitet og gode råvarer er i højsæde. Når det kommer til fisk, er der ingen undtagelse. For dem, der ønsker at nyde frisk fisk af højeste kvalitet, er Dagens Fisk på Østerbrogade 156, 2100 København Ø, det oplagte valg. Hos din fiskehandler i Gentofte finder du et bredt udvalg af fisk og skaldyr, der er nøje udvalgt for at sikre den bedste smagsoplevelse.

Frisk fisk til enhver smag

Hos Dagens Fisk er friskhed en selvfølge. Din fiskehandler i Gentofte modtager hver dag friske leverancer af fisk og skaldyr i butikken, som er fanget i de danske farvande. Uanset om du er til laks, torsk, rødspætte eller rejer, kan du være sikker på, at du får den bedste kvalitet. Din fiskehandler i Gentofte tilbyder også et bredt udvalg af eksotiske fisk, så der er noget for enhver smag.

Bredt udvalg og høj kvalitet

Dagens Fisk er kendt for sit brede udvalg og høje kvalitet. Hos din fiskehandler i Gentofte, finder du alt fra klassiske danske fisk til mere eksotiske varianter.
Uanset om du skal bruge fisk til en simpel hverdagsret eller en festlig middag, kan du finde det hos Dagens Fisk – din fiskehandler i Gentofte. Butikken har også et stort udvalg af skaldyr, som er perfekte til en lækker forret eller som hovedret.

Gratis rådgivning og inspiration

En af de store fordele ved at handle hos Dagens Fisk er den gratis rådgivning, du får med i købet, hos din lokale fiskehandler i Gentofte.
Personalet er eksperter i fisk og skaldyr og står altid klar til at hjælpe dig med at vælge de bedste råvarer. De tilbyder også gratis rådgivning om tilberedning, så du kan få mest muligt ud af dine indkøb. Uanset om du er nybegynder i køkkenet eller en erfaren kok, kan du få inspiration og gode råd hos din fiskehandler i Gentofte.

Nem adgang fra Gentofte

Selvom Dagens Fisk ligger på Østerbrogade 156 i København, er det nemt at komme dertil fra Gentofte.
Butikken ligger centralt og er let tilgængelig med både bil og offentlig transport. Det betyder, at du hurtigt kan få fat i frisk fisk af høj kvalitet, uden at skulle rejse langt.

Støt lokale forretninger
Ved at handle hos Dagens Fisk støtter du en lokal forretning, der går op i kvalitet og bæredygtighed. Fiskehandleren i Gentofte arbejder tæt sammen med lokale fiskere og leverandører for at sikre, at du får de bedste råvarer. Samtidig er du med til at støtte en bæredygtig fiskeriindustri, der tager hensyn til miljøet. Dagens fisk er din pålidelige fiskerhandler i Gentofte.

En oplevelse ud over det sædvanlige
At handle hos Dagens Fisk er mere end bare et indkøb. Det er en oplevelse, hvor du får mulighed for at lære mere om fisk og skaldyr, og hvordan du kan tilberede dem på bedste vis. Personalet hos fiskerhandleren i Gentofte, er passionerede omkring deres arbejde og deler gerne ud af deres viden og erfaring. Det betyder, at du ikke kun får frisk fisk af høj kvalitet, men også en masse inspiration og gode råd med på vejen.

Oplev forskellen
Gentofte er en by, der har sans for kvalitet. Når det kommer til fisk, er Dagens Fisk på Østerbrogade 156, 2100 København Ø, det oplagte valg. Her finder du et bredt udvalg af frisk fisk og skaldyr af højeste kvalitet, samt gratis rådgivning og inspiration til tilberedning. Det er nemt at komme dertil fra Gentofte, og ved at handle hos Dagens Fisk støtter du en lokal forretning, der går op i bæredygtighed og kvalitet. Besøg Dagens Fisk – din fiskehandler i Gentofte – og oplev forskellen selv.

Kvalitet fra hav til bord

Hos Dagens Fisk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Som fiskehandler nær Gentofte sørger vi for, at alle vores fisk og skaldyr er friske, hvilket betyder, at de leveres til os direkte fra havet og præsenteres til dig samme dag.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at kunne stole på, at de får de bedste og mest friske varer, uanset om det er til en hurtig hverdagsret eller en større middag. Vi er kendte som en fiskehandler Gentofte-beboere kan regne med, når det gælder kvalitet.

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører for at sikre, at fiskene håndteres med omhu hele vejen fra havet til vores butik. Dette sikrer ikke kun friskheden, men også smagen, der kommer til at løfte enhver ret.

Som fiskehandler nær Gentofte er vi stolte af at levere fisk og skaldyr af høj kvalitet, som du kan nyde med tillid til deres friskhed.

Specialiteter til festlige lejligheder

Som fiskehandler nær Gentofte er vi også specialiseret i at levere særlige fisk og skaldyr til festlige lejligheder.

Er du på udkig efter det perfekte skaldyrsfad eller en eksklusiv fisk til din næste sammenkomst? Hos Dagens Fisk har vi et bredt udvalg af delikatesser, som kan gøre enhver fest eller middag uforglemmelig.
Østers, kammuslinger, hummer og andre luksuriøse produkter er tilgængelige hos os og kan bestilles tilpasset dine specifikke ønsker.

Dagens fisk – Fiskehandler ved Gentofte – har et omdømme for at levere de bedste råvarer til enhver begivenhed.
Vi ved, at de rigtige råvarer kan gøre hele forskellen ved en middag, og derfor hjælper vi gerne med at sammensætte fisk og skaldyr, der kan imponere dine gæster og sikre en uforglemmelig smagsoplevelse.

Mange vælger os som deres foretrukne fiskehandler i Gentofte, når de skal imponere med eksklusive retter.

Vores forpligtelse til bæredygtighed

Hos Dagens Fisk er vi ikke kun optaget af kvalitet – vi lægger også stor vægt på bæredygtighed.

Som fiskehandler ved Gentofte arbejder vi tæt sammen med leverandører, der prioriterer ansvarligt fiskeri og skånsomme fangstmetoder.

Vores mål er at minimere påvirkningen af havets økosystemer, samtidig med at vi leverer de friskeste produkter til vores kunder.
Som Gentoftes lokale fiskehandler stræber vi efter at beskytte havmiljøet.

Vi vælger kun leverandører, der kan dokumentere bæredygtige fangstmetoder og overholde internationale standarder.
Dette betyder, at når du køber fisk fra Dagens Fisk i Gentofte, støtter du samtidig en bæredygtig fremtid for havet.
Du kan derfor nyde dine måltider med god samvittighed og vide, at du gør en forskel.

Vores engagement i bæredygtighed er en af de mange grunde til, at vi er en fiskehandler Gentofte kan være stolte af.

Fiskehandler Gentofte – Friske råvarer til hverdag og fest

Som fiskehandler nær Gentofte er vores mission hos Dagens Fisk at tilbyde et bredt udvalg af friske fisk og skaldyr, som kan opfylde alle dine kulinariske behov.

Vi sætter en stor ære i at levere kvalitetsprodukter til både hverdagsmåltider og særlige lejligheder, og vi har noget for enhver smag – lige fra klassikere som torsk og laks til mere eksklusive varianter som hummer og østers.

Når du handler hos Dagens Fisk – din fiskehandler nær Gentofte, kan du altid være sikker på at få de friskeste varer.

Med Dagens Fisk som din fiskehandler ved Gentofte får du mere end blot fisk – du får adgang til friskhed, kvalitet og et engagement i både hverdagsmåltider og særlige lejligheder.

Vi ser frem til at være den foretrukne fiskehandler for Gentofte, uanset dine behov.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os for hvis du har nogen spørgsmål. Vi har beliggenhed i København Ø på adressen Østerbrogade 156